Neem vrijblijvend contact op 0223 – 697842 ( 10:00 tot 18:00)

ESCAPEROOMS


Reserveren

CONTROL ROOM EN ENGINE ROOM

Danger No Voltage in Den Helder heeft twee escaperooms: de Control Room en Engine Room, waarbij je een uur lang in de voetsporen stapt van de Marine Unit Technical Support. Beide rooms hebben dezelfde uitdaging, maar een compleet andere beleving. Met een groep van 2 tot maximaal 8 personen (ideaal is 4-6 personen) ga je deze uitdaging aan!

SINGLE TEAM & SINGLE ROOM PLAY In deze spelvorm speel je met één team in escaperoom Control Room of Engine Room.

MULTI TEAM  In deze speelvorm speel je met twee teams in escaperooms Control Room en Engine Room tegelijk en parallel aan elkaar. Jullie starten op hetzelfde moment de escapebelevingen, maar wie van de teams weet als eerste de escape op te lossen!?.

Wilt u de escaperoom combineren met een arrangement, bekijk onze arrangementen of vraag hem hier aan.

Control room

Control room: Denk room
Tijdsduur: 60 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Aantal spelers: 2-  8 spelers
(ideaal is 4-6 personen)
Rolstoeltoegankelijk: Nee

Engine room

Engine room: Doe room
Tijdsduur: 60 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
aantal spelers :2- 8 spelers (ideaal is 4-6 personen)
Rolstoel toegankelijk: Nee

Verhaallijn beide rooms

“Engineers! Goed dat jullie er zijn! Dit is luitenant-admiraal Thijsen vanaf het Joint Support Ship. We hebben een crisissituatie. Enkele minuten geleden is ons land getroffen door een cyberattack door een onbekende vijand. Onze energievoorziening ligt plat! Hierdoor wordt onze hele maatschappij ontwricht: er is paniek en er dreigen plunderingen. Onze radar en detecteersystemen zijn offline, waardoor we blind zijn voor onverwachte aanvallen. Er zijn geruchten dat er al spionnen zijn gezien op Nederlands grondgebied. Het lijkt er niet op dat wij deze cyberattack binnen korte tijd kunnen ontmantelen, omdat wij nog niet weten wie deze nieuwe vijand is. En dat is waarom wij jullie inzetten op onze strategische locatie: Fort Westoever. In de Koude Oorlog hebben wij hier een noodenergiecentrale gerealiseerd. Deze is dus volledig offline en kan niet worden geraakt door de cyberattack. Het is jullie missie om deze weer aan de praat te krijgen. We beseffen ons dat deze al jaren niet is gebruikt, maar wij vertrouwen op jullie vaardigheden als Marine Engineers. Jullie zijn het beste wat wij te bieden hebben. Ga nu en verdedig ons land tegen een catastrofe. En vergeet niet het meest belangrijke…”