Neem vrijblijvend contact op (tussen 10.00 en 19.00 uur) +31 6 21 14 59 50

Ontdek alle activiteiten op Beleef het avontuur

OVER ONS


DANGER NO VOLTAGE!

BELEEF HET AVONTUUR

Escaperoom Den Helder valt onder de organisatie Beleef het Avontuur. Beleef het Avontuur is de verzamelnaam van De KlimVallei, Klimpark Streekbos, Kanoverhuur Den Helder en Escaperoom Den Helder . Daarnaast is Beleef het Avontuur actief op het gebied van projectontwikkeling in de recreatiesector, bouw en onderhoud van klimparken, klimbossen, ziplines en boomhutten. Ook bedenken, ontwikkelen en bouwen wij tijdelijke avontuurlijke concepten zoals ziplines, abseil-installaties op beurzen, evenementen en festivals waaronder Sail Den Helder en MadNes Festival Ameland.

Contact

Adres  DANGER NO VOLTAGE Westoever 1 1785 PB Den Helder   Telefoon +31 (0) 6 21 14 59 50 ma t/m zo – 10.00 en 19.00 uur

 
 
Lees verder

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag, bekijk onze veel gestelde vragen pagina

Meer informatie

Vacatures

Escaperoom Den Helder is op zoek naar enthousiaste instructeurs waarbij gastvrijheid, klantgerichtheid en enthousiasme voorop staat. Ben jij degene die we zoeken? Bekijk dan snel onze vacatures en reageer!

meer informatie

Fort Westoever

Escaperoom Den Helder is gebouwd in Fort Westoever. Hier kan je ook heerlijk eten, speciaal biertjes drinken, starten met de kanoroute en organiseren ze verschillende spelactiviteiten.

meer informatie

Stelling Den Helder

Fort Westoever valt onder de stelling van Den Helder. Deze stelling is een van de oudste nog aanwezige militaire verdedigingslinie´s in Nederland. De Stelling is in opdracht van Keizer Napoleon Bonaparte gebouwd ter bescherming van de Marinewerf Willemsoord. 

meer informatie

Locaties

DANGER NO VOLTAGE is onderdeel van Beleef het Avontuur

meer informatie

Algemene voorwaarden

Wij hanteren de algemene voorwaarden van Stichting Veilig Werken Buitensport waarbij wij zijn aangesloten.

meer informatie