Neem vrijblijvend contact op 0223 – 697842

Onze


locaties in Nederland

Beleef het Avontuur.

Beleef het Avontuur is de verzamelnaam van De KlimVallei, Klimpark Streekbos, Kanoverhuur Den Helder en Escaperoom Den Helder . Daarnaast is Beleef het Avontuur actief op het gebied van projectontwikkeling in de recreatiesector, bouw en onderhoud van klimparken, klimbossen, Ziplines, boomhutten. Ook bedenken, ontwikkelen en bouwen wij tijdelijke avontuurlijke concepten zoals Ziplines, Abseil-installaties op beurzen, evenementen en festivals waaronder Sail Den Helder en MadNes Festival Ameland.

NIEUW!! Eind 2017 lanceren wij een nieuw concept, een houten frame wat als solide basis dient als tiny house, schuur, overkapping, stand, of tent. Zonder dat er ook maar 1 schroef aan te pas hoeft te komen zijn de segmenten aan elkaar te zetten en kan er telkens 8m2 aan ruimte toegevoegd worden. Voor meer informatie neemt u dan contact op met info@beleefhetavontuur.nl

 

Bekijk onze locaties

De KlimVallei in Den Helder

Sinds mei 2012 vindt u ons Klimpark midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Naast klimmen kunt u bij ons ook een Kano of SUP huren.

In de direct omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, zo bevindt zich op 50 meter het Pannenkoekenhuis ‘De Pannenkoekenvallei’ met terras uitkijkend op De KlimVallei. Voor de jongste bevindt zich op 100 meter de Helderse Vallei, dit is een bezoekerscentrum met kinderboerderij en blote voetenpad.

In het voorjaar kunt u heerlijk wandelen tussen de bloeiende bollenvelden en in de zomer kunt u verkoeling zoeken in het aangrenzende bos of de zee, deze bevindt zich op 1 kilometer van het klimpark.

Kijk voor meer informatie op: www.deklimvallei.nl.

Kanoverhuur Den Helder

Kanoverhuur Den Helder is gevestigd in De Helderse Vallei, het middelpunt van alle kanoroutes die Den Helder en Julianadorp rijk is. Van hieruit kunt u alle kanten op. Naast de 4 goed aangegeven routes, zijn er diverse waterwegen die voor kanoërs uitstekend toegankelijk zijn.

De natuurroute gaat langs de binnenduinrand van de gemeente Den Helder.
De dorpsroute, de meest zuidelijke route, loopt langs de buitenranden van Julianadorp.
De boerenlandroute gaat dwars door de bollenvelden.
De stad- en stellingroute gaat langs Fort Dirks Admiraal, Fort Erfprins, Fort Westoever, de linie en Willemsoord.

Wij verhuren één- en tweepersoons kano’s en driepersoons Canadese kano’s. Naast de verhuur van kano’s verzorgen wij ook SUP clinics. Op aanvraag kunnen de SUP’s ook gehuurd worden.

Kijk voor meer informatie op: www.kanoverhuurdenhelder.nl.

Klimpark Streekbos

Klimpark Streekbos is een Eco klimpark gelegen in het gelijknamige recreatiegebied het Streekbos wat sinds april 2015 bestaat.

Het is een spectaculair klimpark met meer dan 400 meter aan hindernissen 2 spectaculaire Ziplines en hoogtes variërend van 4 tot 12 meter. Naast het klimpark is er ook een 18 holes midgetgolfbaan, kanoverhuur, restaurant, sterrenwacht, natuureducatiecentrum,  groepskampeerterrein en kunt u verschillende arrangementen bij ons boeken.

Kijk voor meer informatie op: www.klimparkstreekbos.nl.

Groepsaccommodatie De Adrmiaal

De Admiraal bevindt zich in het hart van Den Helder in een Oase van groen. De ruime verblijfsaccommodatie is zeer geschikt voor gezinnen, families, schoolkampen, jeugd- en sportverenigingen, bedrijfsuitjes en vriendenweekenden tot 56 personen. De Admiraal beschikt over 11 slaapkamers met twee of drie luxe boxsprings en twee slaapzalen met stapelbedden waarvan een kamer met 18 slaapplekken en een kamer met 10 slaapplekken.

Je kunt bij ons een, of meerdere slaapkamers boeken. Slaapzalen zijn te boeken voor groepen vanaf 10 personen Zijn jullie met een grote groep? Dan bestaat zelfs de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren. De accommodatie heeft twee dubbele en een enkele badkamer. Er is een grote keuken, met koel- vriescombinatie, vaatwasser en kookplaat voor gezamenlijk gebruik. Verder een eetzaal en woonkamer met tv en spelletjeskast. In de lobby bevindt zich een gezellig zitje en is er, tegen betaling, mogelijkheid om uit een van de automaten koffie, thee, frisdranken en/ of andere versnaperingen te halen. In de ruime tuin op het zuidwesten hangen verschillende hangmatten en vind je een volleybalnet, ook is er een vaste barbecueplaats.

Kijk voor meer informatie op: www.de-admiraal.nl.